Jogi nyilatkozat

Az „Együtt a gyermekekért” Gyermekjóléti Szolgálat https://egyuttagyermekekert.hu/ domain alatt található weboldalán és aloldalakon megjelenő információk és adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Az „Együtt a gyermekekért” Gyermekjóléti Szolgálat a honlap tartalmát folyamatosan frissíti a vonatkozó jogi kötelezettségeinek megfelelően, ugyanakkor a tartalom teljességéért, helytállóságáért, esetleges módosulásáért, hitelességéért a felelősségét kizárja, mert ezen tartalmak kizárólag a tájékoztatás célját szolgálják.

Az „Együtt a gyermekekért” Gyermekjóléti Szolgálat honlapján megjelenő tartalmak bármilyen módon való felhasználása kizárólag a felhasználó/ügyfél saját felelősségére történhet. Ha a felhasználással kapcsolatosan bármilyen kérdés felmerül, azt az Impresszumban rögzített elérhetőségen kérjük megtenni.

Az „Együtt a gyermekekért” Gyermekjóléti Szolgálat kizárja felelősségét azokért a károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalakkal kapcsolatban, azok használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírus által, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból következnek be.

Az „Együtt a gyermekekért” Gyermekjóléti Szolgálat honlapja, annak aloldalai, az azokon megjelenő grafikák, védjegyek, szövegek, képek, információk és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése, maga a honlap teljes tartalma szerzői jogi oltalom alatt áll, további felhasználást és hasznosítást az „Együtt a gyermekekért” Gyermekjóléti Szolgálat kizárólagos jelleggel fenntartja, az „Együtt a gyermekekért” Gyermekjóléti Szolgálat kívül eső személyek kizárólag az „Együtt a gyermekekért” Gyermekjóléti Szolgálat előzetes írásbeli engedélye mellett jogosultak erre.